• Γεωργίου Κονδύλη 14
  • Μοσχάτο , Αθήνα 183 46

Ιστορικό εταιρίας

Ιστορικό εταιρίας

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι πρώτο μέλημα της εταιρίας μας και αυτό εκφράζεται με την ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη.

Η ιστορία της Οικογένειας  Μουσχουντή ξεκινάει το 1900 από τον ιδρυτή της , τον Ευάγγελο Μουσχουντή.

Αυτός αποκτάει  3 παιδιά , τους Νικόλαο , Σπυρίδωνα και Δημήτριο ,  οι οποίοι δημιουργούν τις εταιρείες  Αφοι Μουσχουντή , Υιοί Μουσχουντή και Μινέρβα Deflon .

Απόγονοι των ανωτέρω είναι οι 3η γενιά ( Ευάγγελος Σπ.  , Βασίλειος Σπ.  και Ευάγγελος Δ. ) οι οποίοι  συνέχισαν τις εταιρείες αυτές , με διαφορετικά είδη ζύγισης η κάθε μία :

Η Αφοι Μουσχουντή ασχολείται με μεγάλες Πλάστιγγες , Γεφυροπλάστιγγες , Αυτοματισμούς κ.λ.π.

Η Υιοί Μουσχουντή ασχολείται με μικρότερες πλάστιγγες και ζυγαριές καταστημάτων και

Η Μινερβα Deflon ασχολείται με Χρηματοκιβώτια , εισαγωγές κ.λ.π.

Το 2010  ‘’φεύγει ‘’  ο Ευάγγελος Δ. Μουσχουντής ,  56 μόλις ετών και αναστέλλεται η λειτουργία των εταιρειών Υιοί Μουσχουντή και Μινέρβα Deflon .

Η εταιρεία Αφοι Μουσχουντή συνεχίζει κανονικά της λειτουργίας της , παράγοντας τις γνωστές σε όλους Πλάστιγγες και Γεφυροπλάστιγγες Μουσχουντή.

Ο Ευάγγελος Σπ. συνταξιοδοτείται το 2007 και αποχωρεί από την εταιρεία , την οποία και συνεχίζει κανονικά ο Βασίλης Μουσχουντής με τον γιό του Σπύρο Β. Μουσχουντή ( 4η γενιά ).

Το 2018 συνταξιοδοτείται ο Βασίλης Μουσχουντής , αλλά η σκέψη του παραμένει συνεχώς  δίπλα στην επιχείρηση.

Σήμερα τα παιδιά του Αθηνά και Μανώλης , με την επιχείρησή τους  , δραστηριοποιούνται  στις Πλάστιγγες και Γεφυροπλάστιγγες  και σε όλα τα υπόλοιπα Ζυγιστικά προϊόντα  της οικογένειας Μουσχουντή .

Αν μας  καλέσετε στο  τηλέφωνο   ( 210 - 48.14.196 ) , σίγουρα θα σας εξυπηρετήσουμε  , σε οποιοδήποτε ζυγιστικό σας πρόβλημα .

Η οργάνωση της επιχείρησης  Μουσχουντή εγγυάται την μεγάλη επάρκεια ανταλλακτικών , όλων σχεδόν των Πλαστίγγων μας , αλλά και την βαθιά γνώση της ιστορίας κάθε πλάστιγγας   και τις ειδικές συνθήκες συντήρησής της.

Η ιστορία του Μουσχουντή συνεχίζεται  και φτάνουμε στο Σήμερα  , όπου η  5η γενιά  αποτελείται από τα 4 εγγόνια του Βασίλη Μουσχουντή , που ετοιμάζονται  από τώρα να ακολουθήσουν την ίδια  πορεία .

Η Ιστορία  μας αυτή  εγγυάται ότι και ο 2ος αιώνας της Οικογένειας Μουσχουντή  θα είναι το ίδιο αξιοπρεπής και σοβαρός , όπως και ο  1ος .

 

Α. Μουσχουντή

Καινοτομικά προϊόντα και λύσεις σε ζυγαριές και ζυγιστικά.