• Δευ - Παρ: 08:00 - 15:30 μμ
  • Γεωργίου Κονδύλη 14
  • Μοσχάτο , Αθήνα 183 46

Τύπος / Press

Σε Lockdown από σήμερα Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ροδόπη - Τι ισχύει για μετακινήσεις, κλείνει η εστίαση

Επικαιροποιήθηκε ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από την λοίμωξη Covid-19 έπειτα από την χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της αρμόδιας για τον χάρτη επιτροπής των επιδημιολόγων.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα το βράδυ

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα, Πέμπτη, στη βορειοδυτική και αύριο το βράδυ στη βορειοανατολική χώρα, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, αλλάζει σε χειμερινή η ώρα

Την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, αλλάζει σε χειμερινή η ώρα όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, με τους δείκτες των ρολογιών να πρέπει να γυρίσουν μια ώρα πίσω τα ξημερώματα. 

Αλλάζει η ζωή χιλιάδων εργαζόμενων: Τηλεργασία, ωράριο εργασίας και πληρωμή υπερωριών

Νέο ωράριο για χιλιάδες εργαζόμενους προβλέπει το σχέδιο νόμου για τις εργασιακές αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν κατόπιν συμφωνίας με τον εργοδότη να αναπροσαρμόσουν το ωράριο εργασίας τους

Σε ισχύ από σήμερα τα νέα μέτρα στην Αττική

Σε εφαρμογή μπαίνουν από σήμερα τα νέα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή με σκοπό να «τιθασεύσουν» την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Αττική όπου εντοπίζεται η πλειοψηφία των καθημερινών κρουσμάτων στην Ελλάδα.

Β. Κικίλιας: Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η μάσκα μας προστατεύει

Στους αρνητές της μάσκας και τις συγκεντρώσεις κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία που πραγματοποιήθηκαν χθες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.